TOETANCHAMON DEN HELDER

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1765 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toetanchamon Den Helder. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 22:25 Patatje en frikandel speciaal, en een kaassoufle, was goed eten, en warm.
2 dec 2022 om 20:44 Heel vet ....
29 nov 2022 om 22:06 Verkeerde pizza gekregen en hij niet ruilen omdat het druk was hij zei dat de pizza duurder was en zo goed was de pizza’s waren even duur slechte zaak!
26 nov 2022 om 22:03 Too long waiting time...
21 nov 2022 om 23:14 Wat we besteld hebben komt niet overeen met wat we bezorgd krijgen. Blijkt een oud menu te zijn… als oplossing zeggen ze dat we korting krijgen wanneer we weer bij ze bestellen. Ik ben benieuwd..
18 nov 2022 om 20:57 Het eten was koud, de gevraagde saus zat er niet bij en de sla over de kapsalon was bruin (oud). Bij telefonisch contact moest ik mij meer verdediging dan dat er begrip was. Kortom heel slecht!
6 nov 2022 om 18:47 tja als ze dan wat te zeuren hadden hier , was het dat het zakje patat wat al op en bordje was gelegd, maar verder prima eten hoor
5 nov 2022 om 21:02 Ik had samen met een vriendin kip kebab zij klein ik groot het gekke is bij klein krijg je wel salade er bij maar bij de grote niet? Eten op zich lekker
3 nov 2022 om 12:21 Eten was koud.
1 nov 2022 om 1:03 Eten was ronduit slecht! Smaakte vies! Bezorger was vriendelijk! Bestel niet meer hier!
31 okt 2022 om 8:44 Eten was koud en kreeg de verkeerde pizza, kreeg de quatro formaggio ipv de quatro stagioni. Heb ze 4x geprobeerd te bellen en namen de telefoon gewoon niet op. Spareribs large waar je dan 15 euro (3.5 euro betaald was net als een spareribs small.
30 okt 2022 om 21:44 Eten besteld om 19.00 en om 21.30 nog niks en gewoon niet krijgen en dan thuis bezorgd de schuld geven dat het het bonnetje is blijven hangen ik bestel nooit meer hier dan bestel ik gewoon liever bij royal daar is de service gewoon super goed